Megtévesztés

hamis prfétákAz emberiség történelmének utolsó évei a megtévesztés kora lesz, a hazugságnak minden jelével és csodájával, hogy a sátán elhitesse, ha lehet Isten választottait is és magával rántson, akit csak tud a pusztulásba. Ha még azoknak is nehéz lesz értelmezni, a helyzetet, akik keresik Istent, mi lesz azokkal, akik nem is értik, mi folyik körülöttük? Jézus figyelmeztetett erre a korra, Dániel próféta is leírta a korrajzot. Akármit látunk, Isten beszéde legyen a mérvadó! Ő az abszolút változhatatlan kőszikla, az ég és a Föld elmúlik, de az Ő beszéde soha el nem múlik! Ne higgyünk el bármit, hanem vizsgáljuk meg Isten Igéjének összefüggéseiben! A megtévesztés/becsapás az élet minden területén jelen van! A politikában, szolgáltatásban, az Egyházban, a TV-ben, sajtóban, youtube-on, az élelmiszer-, és gyógyszeriparban, gyógyászatban, hitekben, bankokban, égi jelekben és UFO-kban, mindenhol. Ezen az oldalon szeretnék megosztani olyan írásokat, videókat, amik segíthetnek az idők jeleinek megértésében, amennyire ez emberektől lehetséges. Ám a legfontosabb az Egyházon belül mozgó szellemet megítélni. Isten megígérte a Joel 2-ben, hogy az utolsó időkben kiönti az Ő Szellemét, várhatóan olyan hullámok és árvizek érkezhetnek a közeljöben, mint a ’40-70-es évek gyógyító hullámai. Azonban az ördög nem alszik, sokakat meg fog téveszteni, amikor a Szent Szellemet egyéb spiritualizmusra cseréli ki, ezáltal a kiválasztottakat tömegesen megtéveszti. Ahol más szabadítót (Jézust) hirdetnek (pénz, kenet, gyógyulás stb.), ott más a szellem és más az evangélium is.  Ezeknek a kiáradó szellemeknek rendkívül vonzó és igéző, testi-lelki lebénultságot okozó jelenléte van, olyan, mint a pithon szelleme. Nagyon nehéz még tapasztalt hívőknek is megkülönböztetni az Istentől származó Szellemet a hamisítványtól. Ami megvédhet benünket, az a szellemek megkülönböztetésének ajándéka, melyhez azonban tiszta szívre van szükség és a Bibliaismeret. Csak az Ige korlátja őriz meg a zuhanástól. A Szent Szellem kizárólag Jézus Krisztust dicsőíti, sem szolgálót, sem szolgálatot, sem gyülekezetet, sem halott szenteket, sem kenetet, sem szellemeket, sem emléktárgyakat. Ezeknek szószólói a hamis próféták, aki soha nem prédikálnak megtérést, bűnbánatot, ítéletet, vagy egyéb negaív üzenetet, csak a pozitív ígéretet lehet tőlük hallani: prosperitást, gyógyulást, kenetet, szolgálatot, pozíciót stb. Ők mindig a földiekkel törödnek, és elterelik a figyelmet a megváltásról, az örök kárhozatról, ami Azok, aki a hamis prófétáknak engednek, és azoknak hiszek, ahamis egyházhoz tartoznak, így kettéválik az egyház és végérvényessé válik az apoztázia. Vizsgáld meg, amit látsz és légy kritikus. A tejes írás itt elérhető.

János 16:14 Ő (a SzSz) )engem fog dicsőíteni, mert abból vesz, ami az enyém és elmondja nektek. Minden, ami az Atyáé, az enyém is.

1. Thesszalonika 5:21 Viszont mindent gondosan vizsgáljatok meg, hogy valóban Istentől származik-e! Ami igen, ahhoz ragaszkodjatok!
1. János 4:1 Kedves gyermekeim, ne higgyetek akármelyik szellemnek. Előbb gondosan vizsgáljátok meg őket, hogy valóban Istentől jöttek-e! Azért mondom ezt, mert sok hamis próféta jön-megy szerte a világon. (EFO)
Máté 24:4 Jézus így válaszolt nekik: “Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszen valaki titeket! Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és ezt mondják: Én vagyok a Krisztus! – és sokakat megtévesztenek. 24 Mert hamis krisztusok és hamis próféták állnak majd elő, jeleket és csodákat tesznek, hogy megtévesszék – ha lehet – a választottakat is.

Magyar nyelvre fordított vidók
A nagy hitetés 1. rész
A nagy hitetés 2. rész
A nagy hitetés 3. rész
A nagy hitetés 4. rész
Az elhitetés kora
KOZMIKUS MEGTÉVESZTÉS Charles Lawson
AZ IMA A SZELLEMVILÁGBÓL NÉZVE
A csodálatos hologramtechnológia átalakítja a világunkat “Virtueel Zoo” 13. rész 2017
Ezt a technikát az égboltra is ki lehet vetíteni pl. ufoként.

Spiritualizmus az egyházban –  html-English
2Thessalonika 2.3 aposztázia szó egzegézise, megtévesztés az elragadtatásról – magyar FB