Amir Tsarfati – Friss események Izraelből röviden 2018.01.03.

AmirAmir Tsarfati a Behold Israel Bibliatanító szolgálat alapítója. Véleménye azért fontos, mert egyrészt ott él családjával, és különösen jó ismeri a helyi viszonyokat, történelmet, másrészt a nemzetközi Bibliatanító utazó szolgálata révén rendkívül átfogó látása van ahhoz, hogy azt a Bibliai próféciákat értelmezze. Részlet az angol videóból:
“A Jeruzsálemmel kapcsolatos eseményeknek sorrendben kell lenniük. Ahhoz, hogy részegítő pohár legyen, először is az emberek számára jól kell kinéznie, kívánatosnak, vonzónak kell lennie, (héber raal: tántorgás, körbe-körbe, angol: mérgező). Az emberek tényleg nem tudják, hogy Jeruzsálem részegítő ital és meg tudszt tőle mérgeződni. Azt találtam, hogy az Ezékieli háború nem Jeruzsálem ellen szól mindenáron. Ezékiel leírása nem Jeruzsálemről szól. Igen említi hogy legyőzetnek Izrael hegyein. De van különbség az Ezékieli háború, amiben majdnem benne vagyunk és a Zakariás 3. 12-15. háborúja között, ami ahogy sokan tudjátok, az armageddoni háború, ami viszont pontosan Jeruzsálemről szól. Akkor már amikor az antikrisztus már vezeti Jeruzsálemet, már a béke állapotába hozta, becsapta a zsidó embereket, elhitette, hogy béke lesz, engedélyezte nekik a templom építését, és akkor töri meg a békét, akkor megy be a templomba, akkor nyilvánítja magát istennek, na ez a méreg. Látjátok? Ittak ebből az italból és megízlelték, hogy ez jó, és ez a méreg. Véleményem szerint amióta nézem a vezető híreket Jeruzsálemről úgy látom és hiszem, hogy most nem Jeruzsálem a legnagyobb probléma a világon. Hiszem telejes tiszta igaz szívemből, hogy az izraeli emberek meg lesznek tévesztve Jeruzsálem tekintetében. Ez azt jelenti, hogy a világ valahogyan kielégítei őket. A világ megpróbálja valahogy megértetni velük, hogy a béke elérhető. Természetesen lesz templom, és ez az amikor a méreg elindul. Nem ahhoz az iskolához tartozom, akik azt mondják, hogy most azonnal megoldódik a probléma és most megy minden Jeruzsálem ellen. Zakariás próféciája jelentős, ő egy világháborúról beszél, Ezékiel pedig egy olyan háborúról, ahol pontosan megnevezi a nemzeteket, akik ellene jönnek Izrael szuverén nemzetének és nem Jeruzselem ellen, ahol az antikrisztus uralkodik. Ez egy nagy különbség. Izrael ma egy szuverén nemzet, prosperál, a dolgai egész jól mennek. Az a háború csak akkor lehet Jeruzsálem ellen, ha egyszer megtévesztenek minket, ha majd a béke készen lesz és a templom megépül.

De emlékezzünk Damaszkuszra, figyeljünk Iránra, Oroszországra, Törökországra, Szudánra, és Líbiára és ez fogja értelmezni, milyen közel vagyunk nem a Zakariás, hanem az Ezékiel próféciához, mert Izrael most szuverén állam.

(A vidó elején egy kicsit gépek repkednek.)