Korszakváltás vagy világvége?

meteorPDF
Sokan érzik, hogy valami változik a világban, környezetünkben és lelkünkben is. A hátteret másként gondolják az ezoterikusok, a new age-ben hívők és másként a keresztények. Mindazok, amiket most látunk magunk körül egy korszak lezárásának előjelei, figyelmeztető szülési fájdalmak, melyek erősödnek és sokasodnak. Egy korszak véget ér, egy új eljön, amely vérben és fájdalomban születik meg. A Teremtő időperiódusokban viszi véghez tervét, melyeket a Bibliából kutathatunk ki. Az emberiség 7000 éves történelmében az alábbi korszakokat találjuk:

1. Ártatlanság kora, 2. Lelkiismeret kora, 3. Özönvíz utáni kor, 4. Pátriárkák kora, 5. Törvény kora, 6. Kegyelem kora, 7. Millenniumi királyság. A korokban közös, hogy mind ítélettel zárul le. A mi feladatunk rendezni Istennel az életünket Fiában, Jézus Krisztusban felkínált kegyelme elfogadása által, mielőtt lezárul a kegyelem korának ajtaja, mielőtt kiöntetik a harag, mint Noé idejében, csak most nem víz, hanem tűz által. A korszakok leírását bővebben az alábbi táblázat tartalmazza:

korszakok2

IMA/Prayer

Eszter névjegye

"Mécsest sem azért gyújtanak, hogy véka alá tegyék, hanem a mécslábra, onnan világít mindenkinek, aki a házban van." Máté 5:15 (CSIA)
Kategória: korszak | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s